A szezon egyik legnagyobb slágere a folyékony ajakrúzs. Világszerte népszerűsítik a kozmetikusok, sminkesek, szakemberek és ettől hangos a világháló is. Elkerülhetetlen, hogy a Te nesszeszerednek is alapdarabjává váljon! Próbáld ki és imádni fogod!

A The ONE Lip Sensation folyékony ajakrúzs krémes textúrát párosít bársonyosan matt hatással. Ennek eredménye pedig nem más, mint csodás színben pompázó, érzéki ajkak! A rúzs légiesen könnyed, kellemes érzés a viselete és kondicionáló összetevői ápolják az ajak bőrét.

4 OK, AMIÉRT SZÜKSÉGED VAN A LIP SENSATIONRE:

 • Tökéletesség, már az első mozdulattalLipsens
  Mindössze egyetlen réteg is elég, hogy elérd a színhatást, amit szeretnél. A sima, egyenletes felület pedig biztosítja, hogy a csodás szín jól érvényesüljön. Anélkül ad tökéletes fedést, hogy elnehezítené a bőrt vagy ragacsos érzést keltene.
 • Mindenki megtalálja a tökéletes árnyalatot
  Akár a klasszikus stílust kedveled, akár a feltűnőbb megjelenést, a folyékony ajakrúzzsal elérheted a kívánt hatást! Árnyalatok széles választéka vár, a visszafogott rózsaszíntől az élénk korallon át egészen a merészen sötét liláig.
 • A szín tartósan megmarad
  Az egyik legjobb tulajdonsága a Lip Sensation-nek, hogy rendkívül tartós. Amint megszárad, úgy is marad, nincs szükség folyamatos korrigálásra. Nem kopik le, hagy nyomot a poháron vagy gyermekeid arcán, párod ajkain sem.
 • Nincs szükség ajakceruzára
  A folyékony rúzzsal nincs szükség ajakceruzára ahhoz, hogy ne folyjon túl az ajak vonalán a szín. Rendkívül könnyű a felvitele, az applikátor segítségével precízen, pontosan tudod kifesteni az ajkaidat, bármilyen más termék használata nélkül. A színhatás fokozásához sincs szükség a ceruzára, hiszen a Lip Sensation igazán intenzív árnyalatai önmagukban is csodásak.

Éld át a csábító érzékiséget a The ONE kollekció első folyékony ajakrúzsával, a Lip Sensation-nel!

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hasonló bejegyzések