Emelje ki arca szépségét az új Illuskin arcpirosítóval!  Ez egy speciális, nyári hatású pirosító, mellyel gyönyörűen feldobhatjuk sminkünket. Különleges és sokoldalú, mely két árnyalatot tartalmaz.

A sötétebb szín lágyan kontúroz és színt ad az arcnak, míg a világosabb, csillogó árnyalat kiemel. Lágy textúrájú, nem porzik, a két szín nincs egymástól elválasztva, így könnyedén keverhetjük is őket. A színek használhatók együtt, de külön is. Álomszép fényt és tökéletes arcformát készíthetünk vele pillanatok alatt. Az ultra finom pirosító a speciális HALOLight technológiával készül, és E-vitaminnal gazdagított.

  • 1fbc302891552c8af585587be29c0e3f2 árnyalat egyben: sötét szín a kontúrozáshoz, világos, csillogó árnyalat a kiemeléshez
  • Selymes textúra
  • Könnyű felvitel és kombinálhatóság
  • Réteges fedés, tökéletes végeredmény

Az arcpirosító duó természetes hatású, és nagyon szépen eldolgozható az arcon. A por alapú arcpír mindenkori előnye, hogy még nyáron és zsíros bőrön is tartós, ezen kívül tiszta, gyors és egyszerű a használata.

A pirosítás alapszabályai: a mértékletesség és a megfelelő szín kiválasztása.
Mindig annyi pirosítót használjunk, amennyivel a hatás még természetes marad.
Hogy kinek milyen tónusú arcpír áll jól, az mindig az adott bőr-, illetve hajszíntől függ, illetve figyelembe kell venni az összhatást is (ruházat, rúzs, stb.). Általánosságban azonban elmondható, hogy a világos bőrű és hajú hölgyeknek a hidegebb rózsaszínes árnyalatok előnyösek (30977 – Pink Glow). Sötét hajhoz, kreol bőrhöz a melegebb réz-, mályvás- és narancsszínek (30978 – Shimmer Rose), a vörös hajhoz pedig általában a sárgás, barackos árnyalatok illenek (30979 – Luminous Peach).

+1 szabály: Mindig jól dolgozza el a széleket!

Mire használjuk az arcpirosítót?
Kiemelésre, az arc alaki hibáinak korrigálására, illetve üde arcszín létrehozására.
Ezen kívül még nagyon fontos, hogy alapozó és púder mellé kötelező a pirosítás, hiszen ezek kiegyenlítik az arc tónusát, így vissza kell állítani az arc optikai egyensúlyát.

Hogyan használjuk helyesen az arcpirosítót?

pirosito

A sminkszer, mely azonnal éveket fiatalít – THE ONE Illuskin arcpirosító.

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.