Legyen tökéletes a megjelenése az új The ONE Disguise Eau de Parfum-mel!
A The ONE Disguise kollekció merész, egyedi megjelenése az Oriflame és a legjobb európai divatiskola, az antwerpeni Royal Academy of Fine Arts közötti együttműködésnek köszönhető.

Az iskola egyik legelismertebb hallgatóját, Rushemy Bottert választottuk ki a divatos, optikai illúzió megvalósítására. Ez a divat-technika olyan egyszerű illúziókat tartalmazó elemekből épül fel, amelyek kontrasztos, vélt és valós dolgokkal játszanak.
Ahogy Rushemy Botter megfogalmazza: „Az optikai illúziók felhasználásának művészete igazi trend, amely lehetővé teszi, hogy folyamatosan változtassuk megjelenésünket, és azt, ahogy mások látnak bennünket – vonzó és egyedi módon.”

A The ONE Disguise Eau de Parfum egy valódi figyelemfelkeltő illat azok számára, akik szeretik merész és kihívó oldalukat hangsúlyozni.

Illatcsalád:
Ciprusos – Gyümölcsös – Zöld

FEJJEGY: Rebarbara, Mandarin, Rózsacsokor
SZÍVJEGY: Tubarózsa, Ragyogó Málna, Ibolya
ALAPJEGY: Pacsuli, Vanília, Tonkabab

Az illat a ropogós rebarbara és a pezsgő mandarin aromáival nyit, körülölelve egy csokor érzéki rózsával. Az elegáns virágos szívjegyben a tubarózsa és az ibolya jelenik meg a gyümölcsös ragyogó málnával. A kifinomult pacsuli, a meleg, fűszeres tonkababbal és a szenvedélyes vaníliával ad egy igazán különleges, feledhetetlen lezárást az illatnak.

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hasonló bejegyzések