Tegye fel a kezét, aki még soha nem idegeskedett a karácsony előtti hetekben! A legtöbb ember számára a december a rohanásról, kapkodásról szól, és ez fokozottan igaz a szépségápolásra, hiszen a sok tennivaló közepette erre már végképp nem jut idő és örülünk, ha egy kis sminket fel tudunk dobni a családi vacsora előtt. Tippjeinkkel megpróbálunk segíteni, hogy ne csak a karácsonyfa és az ünnepi asztal ragyogjon, hanem Te is!

 1. Kérj időpontot!
  Időben jelentkezz be a fodrászhoz, kozmetikushoz, hiszen a december számukra főszezon, és az ünnepek előtt minden vendégük egyszerre rohamozza meg őket. Ha hó elején van egy fix időpontod, nem kell izgulnod a frizurád vagy az arcbőröd üdesége miatt.
 2. Gondolkodj előre!
  Találd ki már egy-két héttel korábban, mit veszel fel (a cipőt, ékszereket és kiegészítőket se felejtsd el!) és próbáld is fel, nehogy meglepetés érjen. Így nem kell aznap kapkodni, és ha valami mégsem tökéletes, van még időd beszerezni helyette valami mást.
 3. Védekezz!
  Fokozottan óvd bőrödet a hidegben, ne cserepes ajkakkal vágj neki az ünneplésnek. A legjobb ötlet a megelőzésre, ha mindig van nálad ajakbalzsam!
 4. 2in1 smink
  Ha olyan rendezvényre vagy hivatalos, mely rögtön a munkaidő után kezdődik, tervezd meg a sminkedet reggel és vidd magával a legfontosabb eszközöket, hogy az esti esemény előtt csak ki kelljen egészíteni a nappali sminket.
 5. Profi körmök
  Sokat bajlódsz a körmeiddel? Az ünnepek előtt menj el manikűröshöz, és készíttess ünnepi hangulatú, tartós manikűrt, így nem kell aggódnod, hogy szépen sikerül-e a saját alkotás vagy lekopik-e karácsony másnapjára.
 6. Frizura tipp
  Az ünnepi frizurád elkészítése előtt ne moss hajat, hiszen a frissen mosott hajjal sokkal nehezebb dolgozni! A legjobb, ha 1-2 nappal előtte mosod meg, és ha szükségét érzed, vess be egy kis szárazsampont!
 7. Hangolódj rá!
  Szerezz be karácsonyi illatú tusfürdőt, testápolót, így már hetekkel előtte megalapozhatod az ünnepi hangulatodat!

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hasonló bejegyzések