Az Oriflame Sublime Nature illatkollekció második darabja a Sublime NatureTonka Bean parfüm. Alkotója Nathalie Lorson parfümkészítő mester, aki újra igazi különlegességet hozott létre.

Ahogy a Sublime Nature Tuberose, a Tonka Bean parfüm is exkluzív kivonatok felhasználásával, fenntartható eljárással készült.

A tonkabab Amazónia kincse, mely többféle aromát idéz, mint a vanília, mandula, fahéj és karamell. Mély, meleg, intenzív karaktere van. Körülményes a betakarítása, de különleges illatjegyei miatt az egyik legcsodálatosabb összetevő a parfümiparban.

A Sublime Nature Tonka Bean érzéki, mégis friss. Vizes érzetet kelt, ennek ellenére intenzív a hatása. Nagyon nőies, gyengéd és kifinomult.
Azt a pillanatot ragadja meg, amikor a bab a napon szárad a monszun után. Ilyenkor a kristályosodás folyamata adja a Tonka Bab jellegzetes, intenzív illatát.

Az érzéki tonkabab pazar aromáját kiemeli a vanília, a mandula, a fahéj és a karamell illatkompozíciója.

A Sublime Nature kollekció első darabjáról, a Tuberose-ról, és a készítésüknél alkalmazott különleges Sublime CO2 Technológiáról itt olvashatsz: Sublime Nature Tuberose

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hasonló bejegyzések