A varázslatos tubarózsa éjszaka virágzik. Hajnalban, amikor a harmat cseppjei ragyognak a szirmokon, érződik legjobban a csodálatos tubarózsa édes, üde aromája.

A Sublime Nature illatkollekció első darabja a Sublime Nature Tuberose, mely ezt a fenséges pillanatot ragadja meg. Alkotója Nathalie Lorson parfümkészítő mester, aki igazi híresség a szakmájában.

„A gyermekkoromat a parfümgyártás hazájában Grasse-ban, Franciaországban töltöttem. Az édesapám az egyik illatháznak dolgozott. Gyakran hozott haza olajokat és összetevőket, így elkészíthettem saját parfümjeimet.” – meséli Nathalie.

Japánban tett utazásai végtelen ihletet adnak Nathalie számára. Meghatározták stílusát, amit ő úgy ír le, mint állandó keresést a harmónia után.

Számos emlékezetes illatot alkotott meg többek között az Yves Saint Laurent, a Dolce & Gabbana és a Roberto Cavalli divatházak részére. 2015-ben az év parfümőrje lett, 2016 decemberében pedig megkapta a parfümkészítő mesteri címet, amely a parfümipar legmagasabb kitüntetése. A világon összesen 12 parfümkészítő mester dolgozik.

Valódi művészet a természet kincseinek felhasználása. A Sublime Nature kollekció minden illatát a parfümiparban felhasznált, ikonikus, etikus módon leszedett természetes összetevők aromája határozza meg. Nathalie a gondosan kiválasztott összetevőkből az úgynevezett Sublime CO2 Technológia felhasználásával nyeri a csodálatos eszenciákat. A fenntartható eljárás során CO2-t használnak a még tisztább, még komplexebb kivonatok eléréséhez, hogy a természetes aromához nagyon hasonló illatot érjenek el kémiai oldószerek nélkül.

Sublime CO2 Technológia

Az illatszeripar hagyományos módszere az illóolaj kinyerésére a kémiai oldószerekkel végzett desztilláció. Az oldószer azonban tönkreteheti a virág valódi illatát.
Ezért a piacon megjelent az igény, hogy el kell mozdulni az oldószerek alkalmazásától. Így jött létre a CO2-extrakció. A virágot összekeverik CO2-dal, egy olyan berendezésben, mint ami a képen látható. Ez a folyamat körülbelül 3-4 órát vesz igénybe. A folyamat végén nyert kivonat sokkal “lágyabb” és közelebb áll a virág valódi illatához. A technológia előnye még, hogy fenntarthatóbb, mint a kémiai oldószeres extrakció.
A Sublime CO2 Technológiával közelebb kerülünk a TERMÉSZETHEZ. A folyamatban a tiszta kivonathoz adunk egy “titkos összetevőt”, amely még közelebb hozza az illatot az igazi virághoz. A végeredmény egy rendkívül TISZTA és a VALÓDI illathoz nagyon hasonlító aroma.

A legnemesebb összetevők harmóniája
A Sublime Nature Tubarose parfüm a virágos-fás illatcsaládba tartozik.
Egy nagyon finom, előkelő, különösen üde illat, amely feltárja a kivételes összetevők titkát. A fejjegy igazán különleges a harmatcseppek, a fehér frézia és a narancsvirág szirmok modern, kifinomult, friss, virágos aromáival. A szívjegyben kibontakozik a csodás tubarózsa, a fehér vaníliavirág és a frangipáni mesés zamata. Az alapjegyet a varázslatos, gazdag fás jegyek, a szantálfa, az érzéki vanília és a titokzatos moha teszi rendkívülivé.

Ismerd meg Te is ezt a fantasztikus parfümöt, melyben a gyengéd virágok aromája és a fűszeres jegyek élénk természetessége tökéletes harmóniát alkot. Az illat magabiztossá és nőiessé varázsolja viselőjét.

És hogy milyennek látja Nathalie a Sublime Nature Tuberose illatot?

„A tubarózsának jellegzetesen púderes illata van zöld-virágos jegyekkel. Ezek a pazar aromák teszik az illatot felejthetetlenné.”

 

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hasonló bejegyzések

Click here to add your own text