Az ókor legendás csábítói az egyiptomi hölgyek voltak, akiknek hódítási praktikáit megfejtettük, és az új Possess illatban fel is fedünk. Kleopátra két legnagyobb hódítása Julius Caesar és Marcus Antonius, akiket szinte a rabszolgáivá tett. A csábítás varázslatos hozzávalója pedig az egzotikus ilang-ilang, mely híres afrodiziákum. Édeskés, intenzív, bódító illata az érzékekre hat, felszabadítja az érzelmeket, növeli a csábító kisugárzást, ugyanakkor segíti az ellazulást is.

A Possess Eau de Parfum hasonló hatásokkal bír, mint Kleopátra egykori esszenciája.

A Possess a több mint 80 exkluzív összetevőjének köszönhetően érzéki és csábító, és akár Kleopátra, mágnesként vonzza és hipnotizálja a hódolókat. A Possess EdP-ben megteremtettük a vad érzékiséget és a hihetetlen kifinomultságot hordozó összetevők közötti tökéletes harmóniát. A gondosan válogatott összetevőknek köszönhetően az illat rendkívül hosszan fejti ki hatását.
Fejjegy: ananász, frézia és grapefruit.
Szívjegy: ilang-ilang a Comore-szigetekről, eper és narancsvirág.
Alapjegy: Sri Lankáról származó szantálfa, pacsuli és madagaszkári vanília.

Az erős, csábító, magával ragadó, magabiztos, ugyanakkor kifinomult hölgyek illata.

Üvegkialakítás:30886-Eau-de-Parfum-Possess-Oriflame
Kupakján a csábítás erejét szimbolizáló aranyszínű lánccal körülfont luxus üveg, melyet ókori egyiptomi ékszerek és modern kori divatbemutatók ihlettek.

Parfümőr
Két francia sztár parfümőr áll a Possess EdP mögött: Daphne Bugey és Dora Baghriche-Arnaud, akik elárulják az illat titkát.
Hogyan jött létre a Possess?
„Véleményünk szerint az ilang-ilang az egyik legszebb a virágok között, amellyel egy parfümőr dolgozhat. Nem csupán egy erős afrodiziákum, hanem az illatokban a legmagasabb minőséget is képviseli.”

A Possess EdP egy különleges ciprusos virágcsokor, mely gyümölcsös jegyeivel fenségesen öltözteti viselőjét.

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.