A Possess illatok már évek óta nagy kedvencnek számítanak, az érzékiség és a csábítás aromáját hordozza mind a női, mind a férfi változat. Most új tagokkal bővült a termékcsalád, és biztosak vagyunk benne, hogy a Possess rajongók a The Secret illatokat is imádni fogják, a csábító nőiesség és a karizmatikus férfiasság ezekben az üvegekben is ott rejtőzik.

Possess the Secret FOR HER

Erős és magabiztos, nőies és elegáns. A Possess the Secret illatát Idun, a halhatatlanság északi istennője ihlette, aki az isteni hűséget szimbolizáló arany almát tartja a kezében. Érezhető az illatot átjáró erő és merészség. A kifinomult és érzéki illatot az aranyló golden alma varázslatos aromája teszi elbűvölővé és nőiessé.

Alkotója Fabrice Pellegrin francia illatkreátor mester, aki Grasse-ban, a parfümkészítés hazájában született. Szenvedélyesen szereti az illatokat. Parfümkészítő fiaként természetes volt, hogy minden energiát és időt a családi tradíció követésére fordít majd. Életét a maximumon éli, mottója – „Carpe diem”, vagyis „Élj a mának” – meghatározza alkotásait is. 2017-ben az év parfümkészítőjének választották.

 

Possess the Secret FOR HIM

 

Merész, erőteljes és férfias az Oriflame első, férfiaknak készült EdP-je. A Possess The Secret Man Thor, a legerősebb északi isten erejét sugározza. A friss, jeges illatjegyek Thor mesés fegyverének, a kalapácsnak élét, fémes csillogását és erejét tükrözik. Aromája erőt és határozottságot áraszt, a rendkívül férfias illatot a hűvös, extrém frissességet árasztó jegyek teszik különlegessé és feledhetetlenné.

Elise Benat illatkreátor alkotta meg, aki hajósok lányaként, a Földközi-tenger illatai között nőtt fel. Tinédzserként egy egész évet töltött családjával a tengeren egy hajón. A fantasztikus élmények és a tenger páratlan, az életét meghatározó emlék lett a számára.

Hagyd magad Te is elcsábítani az új Oriflame parfümökkel!

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hasonló bejegyzések