Az Oriflame 50 éve merít ihletet Svédország természeti kincseiből, amelyek között megtalálhatóak a világ leghatékonyabb növényei. Tudósaink azonosítottak néhányat a Svédországban megtalálható növények közül, amelyek magas koncentrációban tartalmaznak antioxidánsokat, vitaminokat és esszenciális olajokat. Ezek képezik az új Optimals arcápolók alapját. Ezen összetevőkből jött létre a formulák természetes növényekből álló, egyedi keveréke. Minden egyes formula személyre szabott, célzott megoldást kínál bőrproblémákra a bőr igénye szerint. Az arcápolók segítenek az ápolás optimális egyensúlyának megtartásában, hatásukra a bőr visszanyeri természetes szépségét.

LUMILIGHT KOMPLEX

A melanin egy sötét színű pigment, amely a bőr színét adja. Ha a melanin eloszlása a bőrben felborul, pigmentfoltok és a napsugárzás okozta foltok jelenhetnek meg a bőrön. A LumiLight Komplex csökkenti a  meglévő pigmentfoltok láthatóságát és segít megakadályozni a további elszíneződések kialakulását.

BŐRVÉDŐ 20-AS FÉNYVÉDŐ FAKTORRAL

  • Védi a bőrt az UV-sugarak káros hatásaival és a korai bőröregedéssel szemben
  • Segít megakadályozni az újabb pigmentfoltok kialakulását
  • Véd a szabadgyökök okozta káros hatásokkal szemben
  • Véd a környezeti tényezők, mint például a légszennyeződés hatásaival szemben teszik a tónusát.

NÖVÉNYI HATÓANYAGOK

Gondosan válogatott, többfunkciós hatékonysággal bíró növények kerültek felhasználásra az Even Out termékek svéd összetevők keverékéből álló formulájában. Ezek együttesen csökkentik a pigmentfoltok megjelenését, fokozzák a bőr ragyogását és egységesebbé teszik a tónusát.

  • Egres: A benne található gyümölcssavak fokozzák a bőr vitalitását és ragyogását.
  • Réti legyezőfű: C-vitaminban gazdag, hatékonyan csökkenti a pigmentfoltok megjelenését.
  • Tőzegáfonyamag-olaj: E-vitamin-tartalmának köszönhetően táplálja és védi a bőrt.

TERMÉSZETESEN RAGYOGÓ, TÖKÉLETESEN EGYSÉGES BŐR

A természet tökéletesítette, az Oriflame tudósai megalkották az Even Out hatékony formuláit, amelyek Svédországból származó összetevők keverékét és bőrhalványító LumiLight Komplexet tartalmaznak. Hatékonyan csökkentik a pigmentfoltok megjelenését. Hatásukra egységesebb, ragyogóbb és szebb lesz a bőr tónusa.

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hasonló bejegyzések