Az Oriflame 50 éve merít ihletet Svédország természeti kincseiből, amelyek között megtalálhatóak a világ leghatékonyabb növényei is. A zord északi időjárás miatt ki kell állniuk az éves hőingadozást, ami -20 °C és +30°C között váltakozik. Ezek a körülmények rendkívül szélsőségesek a növényzet számára. Ahhoz, hogy túléljék a mínuszokat, a növényeknek meg kell őrizniük a tápanyagokat. Ez a növényekben az antioxidánsok, vitaminok és illóolajok magas koncentrációját eredményezi,  ezért belőlük alkották meg az Oriflame tudósai az új Optimals Age Revive arcápolók öregedésgátló formuláit. Hatásukra a bőr visszanyeri természetes szépségét, csökken a ráncok és finom vonalak megjelenése, feszesebbé, simábbá és ragyogóbbá válik a bőr.

Teljeskörű arcápolási rutin

Az Age Revive célja, hogy egyszerű, mégis hatékony, minden egyben megoldást nyújtson az embereknek az öregedés elleni küzdelemhez. Ez egy olyan termékcsalád megalkotását jelentette, mely az öregedés több jelével is felveszi a harcot. Hogy képes legyen erre, meg kellett győződnünk róla, hogy az Age Revive minden hatékony formulája egy adott bőrproblémát érint. Ezért fontos a teljes rutin alkalmazása, mely a termékcsalád minden tagját tartalmazza:

  • Az arctisztító és tonik eltávolítja a felhalmozódott szennyeződéseket este és az elhalt hámsejteket reggel.
  • A szemkörnyék-ápoló krém segíti fokozni a mikrokeringést, hogy minimalizálja a sötét karikákat és eltüntesse a finom vonalakat.
  • A szérum a hidratálás első szintje. Hyaluronsavat tartalmaz, mely segít a szervezetben természetes módon jelen lévő víz megkötésében.
  • A nappali krém feszesítő hatással bír, mely a finom vonalakat ás ráncokat célozza meg, valamint védi a bőrt a szennyeződésekkel szemben egész nap.
  • Az éjszakai krém táplálja, feltölti és helyreállítja a bőrt az éjszaka folyamán.

Természetesen hatékony összetevők

A svéd szupernövényekből nyert kivonatok biztosítják, hogy az Age Revive termékcsalád hatékonyan felvehesse a harcot az öregedés jeleivel szemben.

  • Homoktövis – Fokozza a bőr ragyogását.
  • Közönséges nyír– Segít megakadályozni a pigmentfoltok megjelenését.
  • Málna – Revitalizál és frissít.
  • Szeder – A benne található C-vitamin és cukrok fokozzák a bőr ragyogását és hidratáltságát.
  • Réti lóhere – Antioxidáns hatású izoflavonoidjai nyugtatják a bőrt.

Minden egyes formula személyre szabott, célzott megoldást kínál bőrproblémákra a bőr igénye szerint. Az arcápolók segítenek az optimális egyensúly megtartásában, hatásukra a bőr visszanyeri természetes szépségét.

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hasonló bejegyzések