A NovAge Bright Sublime bőrhalványító hatású arcápolók 2017. szeptember 26-tól elérhetőek!

A NovAge Bright Sublime bőrhalványító hatású arcápolók teljesen biztonságos megoldást kínálnak a pigmentfoltok kezelésére. Hatásukra világosabb és egységesebb lesz a bőr tónusa, hibátlannak látszik a megjelenése. A termékcsalád tagjai klinikailag igazoltan halványítják a pigmentfoltokat, egységesebbé teszik a bőr tónusát, simábbá a felszínét és csökkentik a ráncok megjelenését.

Hatását klinikai vizsgálatok igazolják:

  • VILÁGOSABB BŐRTÓNUS, AKÁR 12 HÉT ALATT
  • CSÖKKENTI A PIGMENTFOLTOK MEGJELENÉSÉT, AKÁR 50%-kal
  • FOKOZZA A BŐRTÓNUS EGYSÉGESSÉGÉT ÉS RAGYOGÁSÁT

A pigmentfoltokról

A pigmentfoltok, a bőrtónus egyenetlenségei bármely életkorban jelentkezhetnek. Ez lehet öröklött vagy a melanint termelő melanocita sejtekben keletkező fiziológiai egyensúlyhiány következménye. A pigmentfoltok megjelenését és a bőr elszíneződését környezeti tényezők, például a káros UV-sugarak is okozhatják. A NovAge Bright Sublime eredményességét a kiváló hatékonyságú, szabadalmaztatott, növényi alapú Multi-Bright Technológia biztosítja, amely a melanin-termelődésre hat, korrigálja a pigmentfoltokat és csökkenti azok kialakulását. A technológia hatását fokozza a gardéniából nyert, öregedésgátló hatású növényi őssejtkivonat, amely serkenti a kollagénképződést és segít megakadályozni annak lebomlását. Az eredmény? Világosabbnak és hibátlannak látszó bőr, amely még szebbé és magabiztosabbá teszi a megjelenésedet!

Teljeskörű arcápolási rutin a NovAge Bright Sublime termékcsaláddal

Arctisztító és tonik

Világosabbá, egységesebbé és ragyogóbbá teszik a bőr tónusát. A formulájukban megtalálható a szabadalmaztatott Multi-Bright Technológia, mely gátolja a melanin képződését a melanocita sejtekben. A hidroxisav keverék hámlasztja a bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket, elősegíti a sejtek megújulását. Hatására a bőr egészségesebb megjelenésű lesz.

Hatása:
Az arctisztító eltávolítja a felesleges faggyúváladékot, a sminket és a szennyeződéseket. Az arctonik tonizálja a bőrt, halványabbá teszi a bőr tónusát. Az arc bőre tiszta, üde és egészséges megjelenésű lesz. Az elhalt hámsejtek eltávolításával előkészíti a bőrt a további arcápolók intenzívebb befogadására.

Szemkörnyékápoló krém

Halványabbá és simábbá teszi a szemkörnyék bőrét. A szabadalmaztatott Multi-Bright Technológia mellett hatóanyaga a hilaruronsav és a Tri-peptid komplex, mely szinte belülről tölti fel a ráncokat.

Hatása:
Észrevehetően hidratálja, simábbá, üdébbé, halványabbá teszi a bőrt a szemkörnyéken, csökkenti a duzzadtságot és a sötét karikák kialakulását.
Rendszeres használattal: Csökkenti a pigmentáció mértékét, hatására világosabbnak látszik a szemkörnyék bőre. Csökkenti a duzzadtságot és a sötét karikák láthatóságát, valamint a finom vonalak és ráncok megjelenését.

Többfunkciós szérum

Csökkenti a pigmentfoltok megjelenését, halványabbá és üdébbé teszi a bőr tónusát és simábbá a tapintását. A Multi-Bright Technológia mellett további hatékony összetevőket is tartalmaz: a hidroxisav keverék hámlasztja a bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket, elősegíti a sejtek megújulását. Hatására a bőr egészségesebb megjelenésű lesz. A hilaruronsav és a Tri-peptid komplex szinte belülről tölti fel a ráncokat.

Hatása:
Gyorsan a bőrbe szívódik, hatására a bőr simább, puhább és ragyogóbb lesz. Fokozza a frissesség érzését.
Rendszeres használattal: Világosabbá teszi a bőrt, fokozza ragyogását, csökkenti a pigmentfoltok, a finom vonalak és ráncok megjelenését. Fokozza a nappali és éjszakai krém eredményességét.

Nappali és éjszakai krém

Kiváló hatékonyságú bőrhalványító nappali krém SPF 20 fényvédelemmel és éjszakai krém, mely a Multi-Bright Technológia mellett növényi őssejtkivonattal (nappali krém) fokozza a kollagéntermelődést, és segít megakadályozni annak lebomlását. A ginkgo flavonoidok (éjszakai krém) csökkentik az UV-sugarak okozta pigmentáció mértékét.

Hatása:
Gyorsan a bőrbe szívódik, hidratálja, puhítja és simábbá teszi a bőrt. A 20-as fényvédő faktorral ellátott nappali krém véd a bőrt a károsító UV-sugarak hatásaival szemben.  Az éjszakai krém segít a bőrt napközben érő káros hatásoktól való regenerálódásban az éjszaka folyamán.
Rendszeres használattal: Klinikailag igazoltan világosabb és egységesebb lesz a bőr tónusa, csökken a pigmentfoltok, a finom vonalak és a ráncok megjelenése.

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hasonló bejegyzések