A legendás Giordani Gold kollekció legújabb parfümje egy rendkívül finom, élénk és elegáns illat. Már az első benyomásból kiderül, hogy a többféle virágnak köszönhetően nagyon különleges, amely még inkább magával ragadó és elegáns lesz a gyümölcsös és a zöld jegyek révén. Az egyedülálló és végtelenül nőies narancsvirág ragyogása határozza meg ennek a különlegességnek a karakterét.

Az illatot az olasz elegancia inspirálta, a könnyedség és vidámság. Ideális parfüm azoknak a hölgyeknek, akik úgy szeretnék kifejezni nőies oldalukat, hogy közben meg merik mutatni érzékenységüket, ugyanakkor erős személyiségüket is.

Virágos – gyümölcsös illatcsalád
A Miss Giordani Eau De Parfum fejjegyében a fehér grapefruit, a calabriai bergamott és a mangó sorbet verseng. A szívjegyet átitatja a lélegzetelállító, ritka, vörös Pondicherry bors, a narancsvirág ragyogása, a fehér bazsarózsa és a frézia csábító elegye. Míg az alapjegyben az erdők gazdag világa keveredik a gyümölcsös akkordokkal (szantálfa, illatos szeder, pacsuli), végül az érzéki vanília is felbukkan. “Azt akartam, hogy az illat hűen tükrözze a páratlan olasz eleganciát, akárcsak a kifinomult nő, aki viseli: egyszerre ragyogó, elbűvölő és erős személyiség” – mondja az alkotó, a világhírű francia parfümőr, Lucas Sieuzac, a Miss Giordani EDP-ről.

Narancsvirág a szívben
A Miss Giordani középpontjában az érzékeny narancsvirág áll. Olaszország napsütötte vidékein terem a narancsfa, mely tavasszal bontja illatos virágait. Bonyolult desztillációs folyamat során nyerjük ki a virágból az igen drága illóolajat, mely friss, fanyar, ugyanakkor édes, és magában hordozza a mézes tónusokat is. A narancsvirág viselőjét önbizalommal, rendkívüli vitalitással és a csábítás minden eszközével ruházza fel.

missg

Üveg designmiss
Egyszerű, ugyanakkor gyönyörű, kifinomult, nehéz üveg és aranyszínű kupak, amelyek jól példázzák a klasszikus olasz eleganciát. A lenyűgöző üveg tökéletesen illeszkedik a kézbe, így lehetővé téve, hogy elegáns formájával hűvösen simogassa a tenyeret, életre keltse az érzékeket.

Elbűvölő, elegáns és ultra nőies, ez a Miss Giordani Eau De Parfum, mely hűen tükrözi a szenvedélyt és az olasz életstílust jellemző kifinomultságot.

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.