Szexi, érzéki szempillák egyetlen mozdulattal!
Egyetlen smink hatása sem érvényesül dús, buja pillák nélkül, amelyek egyszerre teszik hangsúlyossá a szemeket és csábossá a tekintetet. Azonban nem mindenki rendelkezik tökéletes, dús, hosszú és ívelt szempillákkal.

Azonnali dússág
A Giordani Gold buja pillák szempilladúsító spirál azonnal dúsabbá és optikailag teltebbé varázsolja a szempillákat, anélkül, hogy elnehezítené őket. Már egy rétegben is gyönyörű, látványos és érzéki hatást kelt*, illetve a speciális formula miatt egész nap tartós hatást nyújt. Látványosan dúsabb és hosszabb szempillák, és elképesztően könnyű textúra.

Szempillaápoló rendszer
A szempillaspirál különleges formulája táplálja és erősíti a szempillákat, és csökkenti a kihullott szempilla mennyiségét.** Hidratáló, nyugtató hatású panthenollal és ápoló, regeneráló E-vitaminnal gazdagított, melyek védik és erősítik a szempillákat.
* Az összetevők in vitro körülmények között történő vizsgálata és klinikai tanulmányok alapján.
**64 hölgy bevonásával végzett, szubjektív fogyasztói véleményfelmérés alapján.

Speciális applikátorggmascara
A különleges, precíz kialakítású applikátor egyszerre nagy felületet befed, és már egy simítással álomszép hatást kelt. Az applikátor és a formula tökéletes összhangban vannak, együttesen végül a gyönyörű dús és érzéki szempillák látványát nyújtják. A speciális applikátor egyrészt a pillák minden részére egyenletesen viszi fel a festéket, így azok sokkal dúsabbnak tűnnek, másrészt pedig segít a szempillák formázásában, gyönyörűen íveli és megemeli őket, hogy a tekinteted még csábosabb legyen.

Használata:
1. Tartsd vízszintesen az applikátort, a legszélesebb sörtékkel dolgozz a külső szemzug felé, miközben a kefét óvatosan forgatod.
2. Az applikátor kúpos részével a nehezen elérhető területek is igazán könnyen megközelíthetők, mint például a belső szemzug.
3. A tökéletes drámai hatás érdekében tartsd az applikátort vízszintesen, és óvatosan nyomja felfelé a felső szempillasort. Ez extra emelést ad a pilláknak, a tágabbnak tűnő tekintetért.

…és amit vásárlóink mondanak róla:
“Imádom ezt a szempillaspirált. Hihetetlenül hosszú és dús szempillák, és egész nap tart anélkül, hogy elmaszatolódna vagy leperegne.”
“Én nagyon szeretem ezt a szempillaspirált, és feltétlenül ajánlom másoknak is.”

Giordani Gold buja pillák szempilladúsító spirál – káprázatos szemek, buja tekintet.

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.