A svéd borostyán a hűség, az egymás iránti kötelék szimbóluma. Az összetartozást, az emberek közötti kapcsolatot jelképezi. A borostyán egy ellenálló növény, amely a zordabb időjárási viszonyoknak is ellenáll. Ezen tulajdonságának köszönhetően vált az erős összefonódás és a szétválaszthatatlan kapcsolatok szimbólumává. Ezeket az értékeket, ezt a hangulatot ragadja meg a Friends World EdT.

Egy energikus, friss, aromás illat, mely a férfiasságot, hűséget és a természet iránti szeretetet testesíti meg. A természet szerelmeseinek ajánljuk, akik törődnek másokkal. Olyan férfiaknak, akik optimisták, és erős emocionális értékekkel rendelkeznek. Akik számára fontos a barátság és az őket körülvevők iránti odafigyelés.

Alkotója, Jean-Christophe Hérault különös szeretettel bír az illatok iránt, hiszen a parfümök világában nőtt fel édesapja illat-koncentrátumokat előállító cégén keresztül. Jean-Christophe számos sikeres illatot alkotott neves divatházak számára az elmúlt évek alatt.

Jean-Christophe megalkotta a Friends World illatot, melyet a svéd borostyán és Gotland ihletett, Svédország legnaposabb területe.

Az illat a svéd borostyán üde, zöld és fűszeres aromájával vonja magára a figyelmet, majd a szívjegyben domináló zsálya férfias jegyeivel hódít, az érzékiség illatában kiteljesedve.

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hasonló bejegyzések