Kapható 2016. november 29-től!

Az olasz férfiak híresek laza eleganciájukról, utánozhatatlan sármjukról, egyedülálló hódítási trükkjeikről. Ezzel a páratlan illattal megismerhetjük és birtokolhatjuk ezeket az egyedi jellemvonásokat.
A Giordani Man Notte EdT azoknak a férfiaknak készült, akik szeretik a szép, kifinomult ízléses, ugyanakkor luxust sugalló termékeket. A férfiaknak, akik rendkívül karizmatikusak, és akiket egészséges önbizalom jellemez.
Ez a szenvedélyes, csábító illat kifogástalan egyesülése a friss, gondosan kiválasztott alapanyagoknak. A gazdag aromájú feketekávé, a balzsamos estékre emlékeztető citrusok varázslatos illata, a földes-fás fekete vetiver, mely az eső utáni erdőt idézi, együttesen fogják meg az ellenállhatatlan férfiasság lényegét.

Illatcsalád

clipboard02Bár az illat benyomás mindig egy személyes élmény, a Giordani Man Notte egy modern, elegáns és fényűző illat, amely a fás-citrusos illatcsaládba tartozik.
Fejjegy: olasz citrusok és fekete bors Madagaszkárról.
Szívjegy: hihetetlenül kifinomult, élénk akkordja a feketekávénak, körülölelve a cukrozott szilva és a szegfűszeg fűszeres illatával.
Alapjegy: gazdag, a legfényűzőbb és legerősebb jegyekkel. A fekete vetiver illata, a szarvasbőrszerű jegyekkel és a karizmatikus pacsulival, melyek a tökéletes olasz stílus megtestesítői.

A parfümőr – Nathalie Lorson

“Az illatot nem csupán az orrommal, hanem az elmémmel és a lelkemmel hoztam létre.”
A Giordani Man Notte mögötti kreatív erő a francia parfümőr, Nathalie Lorson nevéhez fűződik. Nathalie a parfümök városában, Grasse-ban született és nevelkedett, így az illatok mindig is szerves részei voltak életének. Amikor egy új illatot alkot, mindig kifejti, hogy a nyitottság és a harmónia keresése vezeti.

Fedezd fel az illatvilág csodás olasz műalkotását, a Giordani Man Notte EdT-t!

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.