Minősített minőség: elismerés a legkiválóbb márkáknak

Idén kilencedik alkalommal ült össze a Superbrands Magyarország 22 tagú, független Szakértői Bizottsága, akik a Bisnode-adatbázis segítségével döntöttek arról, hogy mely üzleti márkák viselhetik a Business Superbrands védjegyet. A bizottság döntése alapján az Oriflame Hungary-t érdemesnek találták arra, hogy elnyerjük a Business Superbrands 2016 elismerést.

ORIFLAME_SuperbrandsAz elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.
Hisszük, hogy a minősítés, amelyet márkánk elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóink, ügyfeleink mindennapi választásához.
A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Büszkék vagyunk erre az elismerésre, és ezúton szeretnénk megköszönni minden Munkatársunknak és Szépségtanácsadónknak, hogy odaadó munkájukkal lehetővé tették, hogy ilyen kiváló Vállalattá váljunk.

2 Hozzászólások
 1. Szabó Pálné Tecus
  Szabó Pálné Tecus says:

  112847
  Büszke vagyok,hogy ehhez a csapathoz tartozom. Jó választás volt. 🙂 🙂

  Válasz
 2. Kerti Tiborné
  Kerti Tiborné says:

  397804
  Büszke vagyok arra,hogy az Oriflame kiváló minőségű termékeit használom és ajánlom a vásárlóimnak! 🙂

  Válasz

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hasonló bejegyzések