Happydisiac Eau de Toilette – Az érzéki virágok és a zamatos gyümölcsök illata örömtelivé varázsolja viselője mindennapjait.

Egy nagyon különleges és érdekes kutatást végeztek világszerte, hogy beazonosítsák mely illatokhoz, milyen érzelmeket társítunk.
A kutatás eredményeit felhasználva, gondosan válogattuk össze azon összetevőket, amelyek leginkább kifejezik a valódi életörömöt. A vadon termő eper és az  egyiptomi jázmin illatáról tartják leginkább a vásárlók, hogy örömöt és boldogságot visz az életünkbe

Fő összetevők: vadon termő eper és egyiptomi jázmin

Olivier Cresp mester parfümőr jelenleg a világ egyik legelismertebb “orra”, és a világ legjobb illatainak megalkotója. Hatalmas tapasztalatát ötvözte az illatokkal kapcsolatos kutatás eredményeivel, és Elise Benat parfümőrrel közösen megalkották a Happydisiac EdT-t.

Illatcsalád:
virágos – gyümölcsös – zöld

Fejjegy:
ananász, vilmoskörte, ranett alma

Szívjegy:
vadon termő eper, egyiptomi jázmin, Vörös áfonya

Alapjegy:
virginia cédrus, Delta-Muscenone, madagaszkári vanília

A zamatos ananász, a ropogós, friss ranett alma és a lédús, érett vilmoskörte nyitja az illatot.
A napfény érlelte, illatos vadon termő eper, a ragyogó vörös áfonya, az érzéki, enyhén fűszeres egyiptomi jázmin, és az elegáns frézia szirmai bontakoznak ki a szívjegyben.
Az alapjegy meleg és simogató jegyei, a luxus virginiai cédrus, a bódító madagaszkári vanília és a nagyon elegáns Delta-Muscenone pézsmás jegyei, lágy simogatással ölelik körbe az illatot.

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.