A Tenderly Promise illatot a gyermekkori emlékek és a feltétlen anyai szeretet szépsége ihlették. Elegáns, virágos akkordok nyitják a citrom frissességével és a rózsabors aromájával, majd egy kifinomult virágcsokor bontakozik ki a fehér királyliliom, a bájos gyöngyvirág és a nőies bazsarózsa harmóniájával. Az illatkompozíció meghittsége a gyermekkori emlékeket juttatja eszünkbe. A fehér királyliliom szimbolikája mélyen gyökeredzik az ősi kultúrákban: az anyaságot, a születést és az ártatlanságot szimbolizálja.
Egy elegáns illat, fejjegyében a csodás fehérliliom aromájával, szívjegyében pazar, krémes illatokkal, alapjegyében lágy, gyengéd esszenciákkal.
A feltétel nélküli szeretet értékes ajándéka… A Tenderly Promise EdT megvásárlásával a Világ Gyermekei Alapítványt támogatja. Segítsünk együtt!

Minden egyes Tenderly Promise Eau de Toilette árából 0.75 eurót továbbítunk a Világ Gyermekei Alapítvány részére. Az alapítványt Szilvia svéd királyné alapította az Oriflame-mel mint társalapítóval együttműködve 1999-ben.

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.