A Blue Wonders termékek 2016. május 24-től kaphatóak!

MERÜLJ EL A NYÁR SZÍNEIBEN ÉS ILLATÁBAN!

A mélykék tenger titokzatos és ámulatba ejtő varázsa ihlette a Blue Wonders kollekció megalkotását. A víz mélysége, különleges illata és semmihez sem hasonlítható árnyalatai köszönnek vissza az exkluzív termékekben. A Blue Wonders illat nemcsak az EdT-ben található meg, csodás aromájú testápolókrém és tusolózselé teszi tökéletessé az összhangot.

FEDEZD FEL A CSODÁLATOS TENGERI ELIXÍR ILLATÁT!
A mélykék tenger aromáját idéző tengeri elixír az exkluzív Blue Wonders kollekció meghatározó illata. A tengeri algából nyert esszencia a tenger vizének sósságára és üdítő frissességére emlékeztet.

Blue Wonders EdT32454_blue
Domitille Bertier illatkreátor alkotása a Blue Wonders, mely az óceán és a tenger mélységét szimbolizálja. Illatát a vízijácint, a tengeri elixír és az ámbra exkluzív aromája határozza meg.

testapoloBlue Wonders hidratáló testápoló krém
A könnyű, kényeztető testápoló krém frissíti és csodálatosan hidratálja a bőrt. Gyorsan a bőrbe szívódik, tartós simaságot és puhaságot nyújt. Exkluzív tengeri elixír illata van.

Blue Wonders frissítő tusolózselé
Tisztítsa bőrét a tenger elixírjének illatával átitatott tusolózselével. Szappanmentes, pH-semleges a formulája. Frissíti, hidratálja és puhává teszi a bőrt.

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hasonló bejegyzések