Képzelj el egy csodálatos napot a természetben, töltsd ki és keltsd életre érzelmeiddel!
Az Imagination Eau de Toilette pont olyan, mint egy akvarell, telis-tele festői színekkel. Egyedi, kifinomult és magával ragadó illatkompozíció, mely elhozza a boldogságot, amelyre mindig is vágytál.

imaginationA híres festő, Claude Monet ihlette ezt a finom illatot, amely megtestesíti a tisztaságot, örömet és boldogságot. Az illat egyszerre könnyed és határozott. Az Imagination a virágos – pézsmás illatcsaládot színesíti; a szenvedélyes, érzelmekkel teli nő illata.

A fejjegyben a zamatos körte, a zöld ibolyalevél és a rózsabors simogatja az érzékeket, majd egy kacér mosoly a leheletnyi rózsa esszenciával, körtevirággal és a tavirózsával. A záró akkordot a pézsma édes-bódító illata teszi teljessé. Az egész illat olyan érzést kelt, mint a tavasz, mely a nyitott ablakon első csókjával köszönt.

Nadège Le Garlantezec parfümőr Monet kertjéből merített ihletet a csodálatos illatkompozícióhoz. A művész két gyönyörű festménye inspirálta:
„A nő napernyővel” és a „Tavirózsák”.

A modern művészet első jelentős forradalma az impresszionizmus volt, mely az érzékszervi benyomást ragadta meg, és az első pillanat azonnali benyomásait vetették festővászonra. Akárcsak az illatkreátor képe a fiatal, elegáns hölgyről, aki élvezi a természet szépségét és gazdagságát, ahogy tavasszal végre megérkezik a napsütés, a jó idő, ahogy a természet kitárja színpompás világát – Nadège így képzelte el az illatot.
Fenti elgondolását a meseszép, kreatív üvegkialakítás és a csodálatos pasztell zöld folyadék is tökéletesen ábrázolja. Az üveget a fény felé tartva kibontakozik egy elbűvölő, lágy virágcsokor.

Ez a nőies és bájos illat méltó tisztelgés Monet varázslatos világa előtt.

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.