Az alábbi cikk azoknak is hasznos tanácsokkal szolgál, akik napi rendszerességgel sminkelnek. Ismerj meg 7 alapvető smink-trükköt, mellyel professzionális eredményt érhetsz el!

 1.   KÖRMÖK
  Ha szeretnéd, hogy körmeid színe igazán élénk legyen, vigyél fel egy réteg fehér körömlakkot a kiválasztott szín előtt! Tehát a sorrend: körömlakk alap, fehér körömlakk, színes körömlakk (2 rétegben), átlátszó fedőlakk.
 2. CSILLOGÓ SZEMEK
  Ugyanez működik a szemsminknél is. Vékonyan satírozd be fehér szemceruzával a szemhéjad, majd ezután vidd fel a kiválasztott szemhéjárnyalót. Ezáltal élénk, ragyogó lesz a végeredmény!
 3. TARTÓS RÚZS
  Vidd fel az ajakrúzst az ajkaidra, majd gyengéden tegyél rájuk egy vékony szövetet. A szövetre tegyél egy kevés átlátszó púdert, majd hagyd a szöveten keresztül a púdert a rúzsba ivódni. Ezáltal sokkal tartósabb  lesz!
 4. TARTÓS SZEMSMINK
  Sokan korrektort tesznek a szemsmink alá, de mivel a szemhéj bőre viszonylag zsíros, ha korrektorral alapozzuk, a szemhéjárnyaló hamar lefolyik róla. Ha tartós sminket szeretnél, használj sminkalapot! Hiszen pontosan erre a célra szolgál!
 5. TÖKÉLETES FEDÉS
  Nem mindegy, milyen típusú alapozóhoz milyen eszközt használunk, és mit szeretnénk elérni vele. Ha közepes vagy vékony fedés a cél, inkább az ujjaiddal vidd fel. Ugyanez érvényes a BB, CC krémekre is. Ha viszont sűrűbb az alapozó vagy magas fedésre van szükség, akkor alapozóecsetet vagy szivacsot érdemes használni.
 6. NINCS TÖBB SÖTÉT KARIKA
  A korrektort ne félhold alakban vidd fel a szemed alá, hanem V-alakban, a külső szemzugtól a belső szemzug felé haladva. Használj korrektor-ecsetet a tökéletes eredményhez.
 7. TÁGRA NYÍLT SZEMEK
  Tört fehér vagy bézs szemceruzával húzd ki az alsó szempillavonalat, különös tekintettel a belső szemzugra. Ezáltal nagyobbnak fog tűnni a szemfehérje, így optikailag tágra nyílt és csillogó hatást fog kelteni.

 

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hasonló bejegyzések