Ha valamikor, akkor szilveszterkor elengedheted a fantáziádat a megjelenésedet illetően (is)! Jöhetnek a színek, a csillogás, a különleges vonalak – próbálj ki egyet-kettőt, vagy akár mindet!

1. Csillogás minden mennyiségben

Mivel is kezdhetnénk, mint a különleges sminkek klasszikusával, a csillámló szemhéjjal? Lehet diszkréten fénylő szemhéjpúder, zselés állagú, szemcsés gél, vagy akár csillámpor, csak a képzeleted szabhat határt a ragyogásnak! Ha igazán bátor vagy, ne is állj meg a szemhéjadnál, tehetsz a csillámból a halántékodra, a szemed alá, vagy akár a szemöldöködre is!

2. Extra dekoráció

A különleges alkalmak különleges megjelenésre adnak lehetőséget. Próbálj ki valami merészet, például strasszkövekkel vagy kreatív mintákkal díszítsd a sminked a szemed körül vagy a dekoltázsod, nyakad környékén. Mikor, ha nem most?

3. Kreatív tusvonalak

A cicaszem mindig nyerő! Ha ügyes a kezed, a hagyományos tusvonal helyett húzhatod alul-felül is, vagy felül duplán, extra vastagon, esetleg jó hosszan a külső szemzugon túl, sőt, megbolondíthatod színes tussal is, és kombinálhatod az előzőekben említett csillámmal, kövekkel akár.

4. Bolondos színek

Itt az ideje, hogy kipróbálj valamilyen igazán merész árnyalatot, akár a szemhéjadon, akár az ajkaidon! A játékos pasztell színek, az élénk változatok megalapozzák a jókedvedet is!

5. Különleges ajkak

A rúzsod is uralhatja a sminkedet! Készíts visszafogott szemsminket és koncentrálj az ajkaidra! Lehet csillogó, feltűnő színű (lásd az előző pontot, akár kékre is festheted!) vagy akár felemás. Minden szem rád fog tapadni!

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hasonló bejegyzések