Egy festőművész olyan sikeres, amilyen jó az ecsete. Ugyanez vonatkozik a sminkre is. Ha szép sminket szeretnél, kiváló minőségű, ellenálló ecsetekre van szükséged. Az ecsetek széles kínálatából kiválasztottunk ötöt, amelyek nem hiányozhatnak a neszesszeredből.

img_in_text_11. ALAPOZÁSHOZ
Az alapozó felviteléhez használj alapozószivacsot és ecsetet. Az alapozó textúrája meghatározza a használt ecset tulajdonságát. Ha a krémes állagú, intenzív hatású alapozókat kedveled, válassz lapos ecsetet. Az áttetsző alapozókat puha ecsettel vidd fel, így az tökéletesen belesimul a bőrbe.

img_in_text_22. KORREKTORHOZ
Korrektorecset nem hiányozhat a sminkkellékeidből. Használatával könnyedén felviheted a folyékony állagú korrektort a szem alatti területre, elkendőzve a sötét karikákat. Az apróbb bőrhibákat elfedheted, ha a korrektort az ecsettel a bőrbe nyomkodva viszed fel az érintett területekre. A tökéletes hatás érdekében mindig figyelj arra, hogy a korrektor árnyalata harmonizáljon a bőr tónusával.

img_in_text_3

3. PÚDERHEZ
Az arcpirosító és a púder felviteléhez használt ecset legyen puha, lekerekített és lapos. A nagyméretű ecsettel az arc mindkét oldalán egyenletes fedést érhetsz el és a felesleges púdermennyiség eltávolítására is kiválóan alkalmas. Ilyen ecsetet alkalmazhatunk a pirosítóhoz is, de ez esetben két külön darabot használjunk.

4. SZEMEKREimg_in_text_4
A szemek hangsúlyozására két ecsetet tarts a neszesszeredben. Egy közepes méretű ecsettel vidd fel a szemhéjárnyalót a szemhéjra. Egy kisméretű, csapott végű ecsettel pedig még jobban kiemelheted a szemeidet. Ez használható a szem kontúrvonalához, a szemhéjredő környékének sötétítéséhez, valamint a szemhéjárnyaló színének eldolgozására is.

img_in_text_55. AJAKRA
Fontos sminkkellék az ajakecset. Segít az ajakrúzs egyenletes felvitelében, az ajak kiemelésében, precíz alkalmazást tesz lehetővé. Az ecset használatával tartósabbá is teheted a rúzst.

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.