Idén a nőies és szexis hajviseletek lesznek a középpontban. Előtérbe kerül a kényelem is, a gyorsan elkészíthető és otthon is jól karban tartható frizurák is hódítanak. Összegyűjtöttük 5 kedvencünket:

FRUFRU

A kifutókról már egyértelművé vált, hogy ez bizony a frufru éve lesz. Ha eddig gondolkoztál rajta, itt az ideje, hogy kipróbáld!

BUBI

Nem csoda, hogy már hosszú ideje tartja magát az élmezőnyben ze a frizura, hiszen könnyen kezelhető, jól variálható és szinte mindenkinek jól áll! 2018-ban az állig érő verzió lesz a nyerő!

GÖNDÖR

A szexisen rakoncátlan tincsek újra hódítanak! Nem kell vasalgatni a természetes loknikat, az egyenes hajúak viszont előkereshetik a hajsütővasat!

PIXIE

A nőiesen fiús hajviselet újra és újra hódít. Az oldalt és hátul egészen rövid frizura a fejtetőn hosszabbra hagyott részen hagy játékteret –ezt viszont remekül ki lehet használni, saját ízlésedre alakítani!

BLOWOUT

A fölfelé szárított hajviselet az egész en rövidtől a nagyon hosszúig bármilyen hajhossz esetén megvalósítható. Itt találsz egy videót, hogy otthon is el tudd készíteni:  https://hu.oriflame.com/beautyedit/video-tutorials/video-tutorial-quick-blow-out

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hasonló bejegyzések