Vásárlóink kedvenc szempillaspirálja visszatér. Az Oriflame Beauty Wonderlash szempillaspirál évek óta a legtöbbet eladott szempillaspirál választékunkban. Most megújult formában visszatér! Megtartottuk az eredeti WonderLash szempillaspirál (10782) összes előnyét, azonban, ahol lehetett, tovább fokoztuk kedvező tulajdonságait. Az ÚJ The ONE WonderLash szempillaspirál valódi „all in one” termék.

Az 5 az 1-ben WonderLash szempillaspirál érzéki, dús, hosszú és ívelt pillákat hoz létre és hidratálja a szempillát a tövétől a végéig. A különleges kefe kialakítás természetes hatást eredményez, szétválasztja a pillákat, és azokat egyenként vonja be az ápoló összetevőket tartalmazó szempillafestékkel. Az ÚJ 5 az 1-ben WonderLash szempillaspirál tökéletes fedést és feltűnő megjelenést tesz lehetővé.

• Akár 116%-os göndörítő hatás
• Optikailag akár 57.1%-kal hosszabb pillák
• Optikailag akár 7,8-szor dúsabb pillák
• Szétválaszt és hangsúlyoz
• Szempillaápoló összetevői hidratálnak és kondicionálnak. A hidratáló panthenol erősíti, táplálja a szempillákat, növeli rugalmasságukat és ellenállóképességüket, illetve serkenti azok növekedését is. A méhviasz óvja, míg a természetes növényi olajtartalma hidratálja és dúsítja a szempillákat.
• 2 színben: fekete (30719) és barnás fekete (30720)

SPECIÁLIS KÉTOLDALÚ APPLIKÁTOR:oriflame-the-one-5-az-1-ben-wonder-lash-szempillaspirals
A WonderLash szempillaspirál kétoldalú keféje tökéletes és csodálatos hatást biztosít minden egyes szempillának. A rövid sörték megemelik és formálják, a hosszú sörték hosszabbítják és szétválasztják a szempillákat, ezáltal tökéletes 3D-s hatást eredményeznek!
Nincs többé kompromisszum, mert az 5 az 1-ben szempillaspirál teljesíti a gyönyörű szempillákkal kapcsolatos minden kívánságodat!

HASZNÁLATA:
1.       A tökéletes hatásért: a rövid sörtékkel többször egymás után fessük át a szempillákat, ezzel megemelve és formálva azokat.
2.       A kefe csavarásával erősíthetjük ezt a hatást.
3.       Végezetül, fésüld át a szempillákat a hosszú sörtékkel, így hosszabbítva és szétválasztva azokat.

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.