A hagyományos francia manikűrt mindenki ismeri: natúr körmök, fehérre festett végekkel. Szép, egyszerű, letisztult design, minden alkalomra tökéletes. Ha azonban megbolondítanád egy kicsit ezt a klasszikus vonalat, ajánlunk 4 izgalmas változatot!

Színes francia manikűr

Ki mondta, hogy a köröm vége csak fehér lehet? Próbálja ki élénk színekkel is, sőt, a köröm többi részét is fesse más színűre a megszokott natúr helyett. Használhat egészen feltűnő, kontrasztos színeket is, vagy egymással szépen harmonizáló árnyalatokat, például ugyanannak a színnek sötét és világos verzióját.

.

Fordított francia manikűr

Ennek a design-nak a lényege, hogy nem a körömvégeket festjük más színűre, hanem a körömágynál húzunk egy íves csíkot. Az eredmény látványos és újszerű, garantált a siker!

.

Háromszög manikűr

Ehhez a változathoz egy kis kézügyességre is szükség lesz, de ha nem biztos magában, cellux segítségével biztosíthatja az egyenes vonalakat! A körömvégeken használt színt nem a szokásos íves vonalban, hanem határozott háromszög alakban visszük fel, így kapunk trendi, geometriai mintát.

.

Ombre körmök

Ez a stílus már egy kicsit elrugaszkodik a francia manikűr két színű verziójától, itt a színátmenet a lényeg! A legkönnyebben úgy készíthető el, ha egy szivacs segítségével visszük fel a lakkot a körmökre. Válasszunk három olyan színt, ami egymást jól kiegészíti, például vörös-narancssárga-sárga kombinációt.

Ezekből tegyünk egy-egy csíkot a szivacsra úgy, hogy kicsit fedjék egymást, majd a szivacsot a körmökre nyomva hozzuk létre az átmenetes mintát. A körmök körül körömlakklemosóba mártott fültisztító pálcikával könnyedén eltávolíthatja a felesleget.

.

Mint minden manikűrnél, itt is fontos az alapozólakk és a fedőlakk, hogy az eredmény még szebb és még tartósabb legyen!

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hasonló bejegyzések