RV_1991_keszA Royal Velvet termékcsalád már 25 éve, a kezdetek óta képviseli a hatékony bőrápolást az Oriflame kínálatában. Ahogy a vállalat fejlődött, úgy lett egyre szélesebb a márka kínálata és időről időre a külseje is megújult, mindvégig megőrizve az elegáns, klasszikus vonalat.
1991-ben egyetlen arcápoló krémmel indult a történet, mely a bőr nedvességtartalmának megőrzését és a hámosodást segítette és minden bőrtípusra alkalmazható volt.

RV_1992_keszA következő évben, 1992-ben már 5 tagú termékcsalád viselte a Royal Velvet nevet. Arctisztító, testápoló, szemkörnyékápoló krém, arckrém és arcmaszk is szerepelt a kínálatban. Már ekkor is fontos szempont volt a hidratálás, a napvédelem és a természetes hatóanyagok alkalmazása. A külső megjelenés ekkor kapta meg a sokáig viselt, bordó-fehér színvilágot.

RV_1995_keszA sikeres első éveket követően 1995-ben került sor újabb termékek bevezetésére a Royal Velvet márkanév alatt. Ekkor csatlakozott a termékcsaládhoz az éjszakai krém (immár elegáns üveg tégelyben), az arctonik, a nyak-dekoltázs krém, a vitaminos arcolaj és az ajakápoló. Ebben az évben már színben harmonizáló, praktikus kozmetikai táskát is lehetett vásárolni a termékekhez.
1997-ben két új taggal bővült a termékcsalád: a vitalizáló krém új, pumpás kiszerelésben volt kaphat és intenzív hidratálást ígért, új energiát adott a bőrnek. A bőrpolírozó krém a mai arcradírokhoz hasonlóan mikroszemcséket tartalmazott és hatékony segítséget nyújtott a bőr felfrissítésében, az apró ráncok halványításában

RV_1999_keszA termékcsalád teljes megújuláson esett át 1999-ben, ekkor új külsőt kapott minden termék és az érett bőr igényeihez alkalmazkodva fejlesztették tovább a formulát is, legfőbb hatóanyaga a csillagfürtből nyert aktív növényi összetevő lett. A bevezetéshez nagy akció is kapcsolódott, a katalógusban több belső oldalon és a címlapon is helyet kapott a megújult Royal Velvet. A bordó-fehér színvilág maradt, a forma modernebbé vált.

RV_2003_keszA kövekező mérföldkő 2003 volt, amikor egy teljesen megújult design-nal jelentkezett a bőrápoló kapott és hatóanyagai között megjelent az írisz kivonata, mint remek flavonoid-forrás, és tovább erősítette a termékek öregedésgátló, sejtvédő hatását.
Az addig gömbölyű vonalakat a kor ízléséhez igazodva modern, szögletes vonalak váltották, ebben az időszakban az Oriflame más termékcsaládjai is hasonló formában jelentek meg, ezzel is hangsúlyozva a vállalat egységét.

RV_2007_keszA Royal Velvet mai összetételét és megjelenését 2007 óta tartja, 2009-ben pedig megjelent a bőrfeszesítő kapszula is, mely hatékonyan kiegészíti a termékcsalád többi tagját.
Ismerje meg a ma is elérhető arcápolási termékcsaládot termékbemutató cikkünkben!
Royal Velvet – pazar bőrápolás a fekete írisz erejével

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hasonló bejegyzések